23. listopadu 2023 se předávaly ceny IEA – Internet Effectivness awards za období červenec 2022- červen 2023. Internetové projekty, které v tomto směru období dosáhly něčeho mimořádného, se utkaly o uznání odborné poroty.

Máme za sebou už několik úspěchů v letech minulých, proto jsme projekty z naší dílny do boje přihlásili i letos. „Já su také šťastné“ si pak mohl náš CTO, Honza Baštýř, říct hned dvakrát. V obou případech se jednalo o projekt v kolaboraci se ZOOTem.

Za projekt Avatar – datová persona vašeho zákazníka jsme dostali bronz v kategorii Spotřební a rychloobrátkové zboží. Stejný kov, respektive diplom, jsme získali i za „Newsletter, který na jeden klik vygeneruje AI„, jen to bylo v kategorii Využití umělé inteligence.

„Avatary jsme si definovali pro klíčové skupiny zákazníků. Díváme se na ně zejména z pohledu značek. Kromě avatarů pro naše nejdůležitější značky využíváme například také avatara pro zákazníky, kteří preferují prémiové produkty. To nám pomáhá tvořit relevantnější obsah kampaní, které mají větší šanci tyto zákazníky zaujmout,“ říká Lada Vondra, Planning Manager ZOOT.

Co teď? A co potom? Už teď můžeme zodpovědně říct, že makáme na dalších unikátních řešeních na míru naším klientům. A potom je zase přihlásíme do klání.


Přečtěte si více!


Chcete je taky?

Obě funkce můžete mít ve svých účtech i vy. Kontaktujte svého projektového manažera a pobavte se nad možností zapojení avatarů nebo generovaného newsletteru do vaší komunikace.