Ve všech našich článcích se můžete dočíst oslavné ódy na automatizace. Jak je to skvělé, když něco funguje samo, nevyžaduje to váš čas, a ještě to generuje peníze. Přiznáváme, jeden aspekt zůstává standardně nevyřčený – na začátku jim trochu času budete muset věnovat. Ať už se jedná o ujasnění logiky scénářů nebo o textace v jednotlivých e-mailech.

Existují však automatizace, u kterých je tahle počáteční investice minimální. A zisky naopak maximální. Proto bychom na ně chtěli upozornit teď, na prahu nejdůležitější sezony. Řešíte, kterým směrem napnout síly, abyste bilanci letošního podivného roku zvrátili do čísel, která budou jednoznačně pozitivní? Vyhraďte si pár hodin a zapněte tyto automatizace. Doslova PÁR.

Připravili jsme pro vás stručné shrnutí benefitů, které vás nenechají na pochybách o tom, že má smysl se těmto automatizacím věnovat i při nejvyšším vytížení týmu.

Co můžu udělat dnes?

Tyto automatizace najdete v Targito již předpřipravené. Máme však zkušenost s tím, že i přesto je klienti občas nevyužívají. A to je velká škoda. Pokud i vy patříte mezi ty, kdo zatím z potenciálu těchto kampaní netěží, připravili jsme pro vás webinář Kampaně, které musíte na sezonu zapnout. Na ten se můžete přihlásit a během 60 minut zjistit, jak je obratem zapnout a využít v sezoně.

📅 Kdy se bude konat? 12. října od 10.00, online (link dorazí přihlášeným před konáním akce)
👩‍🏫 Kdo bude mít slovo? Romana Kristenová, zkušená projektová manažerka Targito
📒 Co bude obsahem? Best practise zmíněných kampaní + detailní návod, jak je jednoduše spustit

Jak se přihlásit?

Svoje místo si můžete rezervovat do 10. října. Ale pozor, abychom mohli zajistit dostatek prostoru pro vaše dotazy, je počet míst omezen. Doporučujeme se nerozmýšlet dlouho.
Přihlaste se zde >>

Co odložit na zítřek?

Odložte obavy, že vám spuštění těchto automatizací zabere týdny. Ony nejenom, že se automaticky odesílají, ale také se automaticky plní. Takže opravdu můžete počítat s náročností v jednotkách hodin. Pro spuštění více jazykových mutací pak není potřeba víc než překlad textu. Vše ostatní už v tuto chvíli v platformě Targito máme.

Čtete tento článek až v době, kdy už přihlášení k webináři není aktivní? V detailu akce můžete požádat o zaslání záznamu >>