Jako e-mailingový specialista i jako soukromá osoba všichni důvěrně známe automatizovanou – personalizovanou nabídku produktů. Vídáme ji každý den, například v podobě jako:

• naposledy navštívené produkty
• bestsellery ve značce/kategorii
• pokles ceny na produktech ve wishlistu

Tyto seznamy produktů jsou sice pro každého uživatele unikátní a tím i mnohem relevantnější, ale často nemusí plnit vše, co bychom od nich jako prodejci potřebovali. Přesně na to jsme narazili i s našimi klienty, když jsme například chtěli:

• dát prioritu zboží vlastních značek
• prioritizovat konkrétní kategorie zboží nad ostatními
• nezobrazovat zboží ve slevě zákazníkům, kteří nejsou na slevu citliví
• ukazovat pouze zboží některých značek

Vždy šlo o to, že je potřeba mít na daný seznam produktů více požadavků. Spojit více podmínek, kterým je možnost dát prioritu, do jednoho seznamu produktů. Tak vznikl Produktový mixer. Funkce, která vám umožní v automatizovaných kampaních servírovat produkty, které budou relevantní pro zákazníka i pro vás.

Jak Produktový mixer funguje

Targito Produktový mixer spojuje produkty z různých zdrojů, ať ve formě jednoduchého seznamu zboží v akci nebo individuálně spočtených a doporučených produktů pro konkrétní uživatele, do jednoho seznamu. Ten je individuální pro každého uživatele – na základě nastavení “namixovaný” z různých zdrojů, které mohou být jak přímo z různých modulů Targita (naposledy navštívené, cross sell, doporučené zboží, predikční modely), tak i z externích zdrojů (například wishlist nebo i doporučené produkty od jiné agentury, se kterou spolupracujete).

Produkty lze nejen mixovat do sebe, prioritizovat, ale i omezit – například na vstupu si nakonfigurovat, že chcete produkty s určitou skladovostí, značkou, minimální slevou nebo jakýmkoliv jiným parametrem, který už máte v Targitu.

Zároveň je možné jedním klikem určit, že nechcete zákazníkům zobrazovat produkt, pokud ho si již koupili nebo třeba pokud se na něj dívali. To celé dokážete s Produktový mixerem následně omezit tak, že ve výsledném “mixu” je například pouze 1x produkt od stejné značky nebo třeba 3x ze stejné kategorie (a tím si určit variabilitu).


Jak využívá Produktový mixer v praxi náš klient, Knihy Dobrovský? Popsali jsme pro vás konkrétní nastavení kampaně >>


Komu Produktový mixer pomůže?

Produktový mixer je cesta, jak si konkrétně určit obsah (produkty), který chcete nabídnout, odpovídající vašemu konkrétnímu zadání (např. je slevový týden a chcete všechny produkty se slevou 25 % a vyšší, zároveň skladem alespoň v počtu 5 kusů), ale při tom se nepřipravit o možnost, aby byly produkty stále individuálně doporučené. Jelikož se výsledný seznam skládá z různých doporučení, tak bude mít každý zákazník pravděpodobně jiný obsah. Vysoce relevantní, ale dle vašich pravidel. Tato funkce tedy pomůže všem, kdo si chtějí být jisti, že automatizace obsahující nabídku produktů budou, vždy zajímavé nejenom pro zákazníka, ale také pro byznys.


Máte před sebou teď vidinu hodně koláčů a málo práce? To Produktový mixer může doručit! Řekněte si o ochutnávku na obchod@targito.com.

Chcete vědět víc? Napište nám a my se vám ozveme zpět jak jen to bude možné.