Již po několikáté jsme měli možnost se podělit o know-how na Vysoké škole ekonomické v Praze, kde jsme studentům přednášeli o nejnovějších trendech a postupech v oblasti e-mail marketingu. Věříme, že tak pomáháme formovat další generací marketingových profesionálů.

Naše prezentace se zaměřila na různé strategie a techniky, které jsou důležité pro úspěšné provádění e-mailových kampaní. Představili jsme studentům základní principy personalizace, automatizace a optimalizace obsahu, které hrají klíčovou roli při budování efektivních komunikačních strategií.

Jedním z vrcholů přednášky bylo zadání praktické úlohy, která studentům umožnila aplikovat jejich nově nabyté znalosti v praxi. Studenti obdrželi úkol vytvořit uvítací kampaň pro zákazníky klienta na základě reálných scénářů a dat. Jejich cílem bylo vytvořit komplexní uvítací proces prostřednictvím série e-mailů, které by oslovily nové zákazníky a přivedly je dovnitř do ekosystému značky.

Bára Šmídová na VŠE

Byli jsme ohromeni tím, jak studenti nasadili své kreativní myšlení a analytické schopnosti při tvorbě jejich uvítacích kampaní. Každý tým představil originální přístup a strategii, která demonstrovala jejich schopnost porozumět potřebám zákazníků a efektivně je oslovit pomocí e-mailového marketingu.

Tato přednáška a praktická úloha poskytla studentům neocenitelnou příležitost zapojit se do reálných situací a zdokonalit své dovednosti v oblasti marketingového plánování a strategie. Jsme rádi, že jsme mohli přispět k vzdělávání budoucích profesionálů v oblasti digitálního marketingu a těšíme se na další spolupráci s VŠE.