Náš kalendář je jednoduchá, ale přesto velmi účinná pomůcka pro každého ,,markeťáka”.

Kalendář je nástroj stvořený praxí. Je totiž dítětem Komunity Targito, která propojuje všechny naše klienty a kterou jsme založili na myšlence “Společně rosteme, společně se inspirujeme!”. Komunita za svou existenci napsala mnoho velmi úspěšných příběhů, které spojují témata jako strategie, data, automatizace nebo tématický obsah. A právě potřeba kvalitního obsahu nás inspirovala k tvorbě tohoto nástroje.

Pokud vás zajímá, jak kalendář vypadá v praxi, implementujte si jej do svého Google kalendáře rovnou.

V našem kalendáři objevíte dny, které se jsou přímo ideální pro vtipnou a kreativní komunikaci s vašimi zákazníky.

  • K našemu kalendáři se také můžete obracet za inspirací, je tam mnoho textů a kreativních nápadů. 
  • Kalendář vám umožní nahlédnout na kampaně nevšedním způsobem a dokáže obohatit váš plán o další zajímavá a hlavně originální témata.
  • Díky němu můžete ušetřit čas, když už jste unavení a nechce se vám vymýšlet zase další neotřelý marketingový tah. 🙂
Kalendář kampaní od Targito.

Náš kalendář snadno implementujete do svých kalendářů. A pro ty, kteří se chtějí před svými zákazníky skutečně blýsknout, máme i jeho tištěnou verzi!

Abychom vám práci usnadnili, vytvořili jsme kalendář v aplikaci Google kalendář. Můžete si jej tedy snadno přidat tam, kam potřebujete. Nemusíte věšet hlavu ani v případě, že používáte jiné aplikace než ty od Google. Náš kalendář si můžete stáhnout jako soubor a použít ho například v ekosystému Microsoft nebo Apple. A poslední tečkou na dortu je, že jsme jej pro vás připravili i v tištěné podobě. O svou kopii si můžete požádat na e-mailové adrese marketing@targito.com.

Ještě jste se nerozhodli? Máme pro vás tipy, jak s kalendářem pracovat.

První možností je stát se naším klientem 🙂 a využít také tištěnou verzi kalendáře, která je k dispozici u každého projektového manažera. Nejlepší praxí je kalendář pověsit na zeď okolo vašeho pracovního místa, zvýraznit všechny pro vás významné dny a naplánovat si práci na kampaních. Nebo také nemusíte nic dopředu plánovat, ale prostě mít kalendář na viditelném místě, nechat ho na sebe ,,kreativně” působit a neočekávaně se vytasit s kreativní kampaní.

Druhou možností je stáhnout si online verzi kalendáře, uložit si ho do vašeho Google kalendáře a jednoduše si s ním pracovat pěkně virtuálně. Výše uvedené možnosti lze i kombinovat. 🙂

Tak neváhejte a udělejte náš kalendář integrální částí vašeho komunikačního plánu. Pro jeho stažení stačí jen kliknout na odkaz níže!

Váš tým Targito 🎯