Pomáháme komunikovat a jsme transparentní

Společnost Targito pomáhá klientům komunikovat se zákazníky na základě dat o jejich chování pomocí ověřených strategií takovým způsobem, aby klientům maximálně ušetřila čas vynaložený do nasazení a spuštění platformy a přinesla jim vyšší obrat.

Transparentnost je pro nás klíčová. Lidé v Targito dělají maximum pro to, aby naši klienti věděli přesně, co se právě děje, co je potřeba na jejich straně a co mohou očekávat. Osobní komunikaci dáváme vždy přednost před automatem.

Není to závod

Svět podnikání je posedlý bojováním a vyhráváním. Jde o to vybojovat podíl na trhu, porazit konkurenty. Tento étos však vytváří nezdravé prostředí, které ospravedlňuje jít kupředu „přes mrtvoly“. Takový způsob přemýšlení odmítáme. Srovnávání zabíjí radost. Nesrovnáváme se s druhými, nebojujeme. Co dělají ostatní, nemá žádný dopad na to, co dokážeme, co chceme nebo co se rozhodneme dělat. Máme jednoduše velké uspokojení z toho, že odvádíme tu nejlepší práci dle měřítek našeho štěstí a počtu spokojených klientů. 

sbírejte_data_targito
propojujte_data_targito
aktivujte_data_targito

Mechanika platformy Targito spočívá v důkladné, efektivní a účinné aktivaci vašich dat.

Priorita jsou klienti

Péče o klienta a jeho spokojenost je pro nás absolutní priorita. Někdy může jít i o maličkosti, ale i maličkost někdy dělá spokojenost klienta. Proto dbáme na to, abychom se o klienta vždy skvěle postarali. 

Našimi typickými klienty jsou střední a velké e-shopy. Výhodou naší platformy, kterou naši klienti zejména oceňují, je její ušití „na míru“ klienta, obohacování dat klientů o další marketingově relevantní informace, velký objem zpracovávaných dat a velmi personalizovaná komunikace prostřednictvím unikátních scénářů. Významná je i možnost okamžitého testování vytvořených scénářů na reálných datech. 

Platforma Targito je omnichannel platformou, díky níž je možné se zákazníky komunikovat jak prostřednictvím e-mailu, tak SMS, push notifikacemi či přes Facebook. Je to nástroj, který je otestovaný velkými hráči na trhu, na němž působíme již od roku 2011.

A co je nejdůležitější? S našimi klienty jsme ve stálém kontaktu, zjišťujeme jejich potřeby a platformu neustále vyvíjíme. Nezůstáváme stát na místě.

Našim klientům pomáháme dělat z marketingu mattering.

Vladan Hejnic