Vánoce a svátky klidu jsou za námi, ideální čas do toho opět šlápnout a naplánovat marketingové kampaně na nový rok.

Abychom vám s tím pomohli, připravili jsme pro vás marketingový kalendář, který vám usnadní orientaci ve speciálních dnech letošního roku.

Náš kalendář je jednoduchá, ale přesto velmi účinná pomůcka pro každého ,,markeťáka”.

Kalendář je nástroj stvořený praxí. Je totiž dítětem Komunity Targito, která propojuje všechny naše klienty a kterou jsme založili na myšlence “Společně rosteme, společně se inspirujeme!”. Komunita za svou existenci napsala mnoho úspěšných příběhů, které spojují témata jako strategie, data, automatizace nebo tématický obsah. A právě potřeba kvalitního obsahu nás inspirovala k tvorbě kalendáře.

V marketingovém kalendáři objevíte dny, které přímo vybízí ke kreativní komunikaci s vašimi zákazníky.

K našemu kalendáři se také můžete obracet za inspirací, je tam mnoho textů a kreativních nápadů. Umožní nahlédnout na kampaně nevšedním způsobem a dokáže obohatit váš plán o další zajímavá a hlavně originální témata. A zároveň díky němu můžete ušetřit čas, když už jste unavení a nechce se vám vymýšlet opět další neotřelý marketingový tah.

Jak s kalendářem pracovat?

1. Implementovat si jeho online verzi

Apple, Outlook, aj.

2. Pokud jste náš klient, můžete požádat o tištěnou verzi a tu umístit na pracovní desku nebo nástěnku.

Inspirujte se a tvořte kreativní marketingové kampaně.

Abychom vám práci usnadnili, vytvořili jsme kalendář v aplikaci Google kalendář. Můžete si jej tedy snadno přidat tam, kam potřebujete. Nemusíte věšet hlavu ani v případě, že používáte jiné aplikace než ty od Google. Kalendář si můžete stáhnout jako soubor a použít ho například v ekosystému Microsoft nebo Apple. A poslední tečkou na dortu je, že jsme jej pro vás připravili i v tištěné podobě. O svou kopii si můžete požádat na e-mailové adrese marketing@targito.com.

Tak neváhejte a udělejte náš kalendář integrální částí vašeho komunikačního plánu. Pro jeho stažení stačí jen kliknout na odkaz níže!

Váš tým Targito 🎯