Klíčem k zaujetí zákazníka, který již otevřel váš e-mail je šablona, která ho zaujme. Pomocí drag-and-drop editoru snadno dotáhnete svou šablonu k dokonalosti. Do šablony si snadno přidáte jakýkoliv obsah, ať už jde o text, obrázek, tlačítko, produktový blok, kategorie, odpočet času, hodnocení, či jakýkoliv widget a vše si poskládáte dle vlastní potřeby.

V tomto článku se dozvíte best-practise právě v oblasti využití widgetů. Widget je prvek šablony, který je složen z více prvků (obrázky, texty, tlačítka aj.). A díky tomu ulehčí práci, protože není nutné opakovaně skládat prvky k sobě znovu. Mezi nejpoužívanější widgety patří hlavička s menu, logem společnosti a možností zobrazit si newsletter online nebo patička s údaji o společnosti a možností se odhlásit od odběru newsletteru. Jaké další widgety lze v šabloně využít?

Widget benefity

Pochlubit se benefity vaší společnosti je základ. Editor Targito navíc umožňuje zobrazit každému zákazníkovi benefity šité jemu na míru. Zatímco jednomu zákazníkovi pošlete možnost dopravy nad určitou částku zdarma a možnost prodlouženého vrácení zboží, jiného můžete zaujmout VIP klubem a vaší novou aplikací.

Widget prodejny

S widgetem prodejny můžete na základě doručovací adresy zobrazit zákazníkovi jeho nejbližší pobočku. V případě, že jeho doručovací adresu neznáte, zobrazí se mu mapka se všemi prodejnami.

Editovaltelný widget

Targito umožňuje v rámci šablony widget editovat bez nutnosti změny kódu. Můžete tak zákazníky oslovit tím, co je právě aktuální.

Widget aplikace

Máte aplikaci? A mohli bychom ji vidět? Namísto malého odkazu v patičce na aplikaci vytvořte widget s proklikem na stažení aplikace a vložte jej klidně do středu šablony.

Widget přesun z hromadných do doručených

Chcete, aby si vaši zákazníci přesměrovali vaši komunikaci do kanálu doručených zpráv? Ukažte jim, jak na to. Přidejte do šablony widget, kde vlastníkům gmail či seznam schránek doporučíte, jak si vaše e-maily vložit z hromadné komerční korespondence do doručených.

Widget nevyužité slevové kódy

Poslali jste v minulosti svým zákazníkům slevový kód, který ještě nevyužili? Díky tomuto widgetu můžete svým zákazníkům propisovat nevyužité slevové kódy i s jejich datem platnosti a povzbudit je tak k nákupu.

Widget se zbývajícími kredity

Sbírají vaši zákazníci kredity či body za provedené nákupy nebo jim je připisujete za jiné zásluhy? Sdělte jim aktuální stav jejich kreditů do každého e-mailu a připojte k tomu třeba text, jak s nimi mohou naložit.

Výše jsme zmínili oblíbené widgety, které dokáží zaujmout vašeho zákazníka, zvýšit vám click rate, dostat zákazníka na váš web a díky tomu ho přimět k nákupu. Jakým widgetem oživíte vaší šablonu vy? S jejich tvorbou vám rádi pomohou naši projektoví manažeři.

Váš tým Targito 🎯