Targito je nástroj pro ty, kdo to s cílenou komunikací myslí vážně. Jasně, klasické automatizace typu Opuštěný košík nebo Svátková kampaň umíme taky. Ale pokud je tohle úroveň, na které máte aktuálně v plánu komunikaci stavět, pak pro vás nebudeme ten nejlepší nástroj. Jiné to umí levněji. Sice s Targitem k základním automatizacím budete přidat pár cool fíčur navíc, ale pokud chcete jen to, pořád nebude ani zdaleka dostatečně využívat možností naší CDP platformy. My jsme tu pro ty, kdo chtějí jít do hloubky!

Právě takovou možnost jít do hloubky přinášejí Targito moduly. Jedná se o funkce platformy, které nejsou v účtech automaticky zapnuté. Nejprve je třeba uvážit, které moduly jsou vhodné právě pro váš typ byznysu a pro vaše zákazníky. Záměrně nechceme na první dobrou sedět všem, protože to by zároveň znamenalo, že jsme někde museli ubrat a hodně zobecnit. A to rozhodně nechceme.

Moduly naopak dávají možnost konfigurace řešení, protože až vaše datové podklady je rozjedou na plné obrátky.

Co to ty moduly jsou?

Moduly jsou funkce, které nad databází provádějí výpočetní úkony a z různých informačních zdrojů “tahají” informace do základu databáze. Zjednodušeně si to můžete představit jako přidání dalšího sloupce s novou informací, která v původní databázi nebyla, protože pochází z jiného zdroje. Ale díky tomu, že je Targito CDP – Customer Data Platform – a sdružuje v sobě informace o zákaznících, transakcích, produktech i aktivitě, pak k sobě může automaticky vztahovat data, která původně existovala odděleně.

Moduly jsou rozděleny do tří kategorií:

  • obohacující data kontaktů (rozšiřují informace o zákazníkovi)
  • obohacující data produktů (rozšiřují informace o produktu)
  • rozšiřující funkce kampaní

Zapnutím modulu si ve svém účtu spouštíte nové funkce a možnosti, které můžete následně využívat jak v běžných kampaních, tak v automatizacích.

Moduly obohacující data kontaktů

V marketingu se zaklínáme tím, že chceme o zákazníkovi vědět co nejvíce. Často ale nevíme, kam pro ta “data poznání” sáhnout. Nebo to víme, ale provedení necháváme na analytikovi, který na nás má čas jednou za kvartál. Proto Targito dělá tu “špinavou datařinu” na pozadí samo. Automaticky doluje, třídí a spojuje. A právě na principu spojování dat o zákazníkovi jsou založeny všechny Moduly obohacující data kontaktů. Jako by vám zákazník o sobě vyplňoval profil a vy jste na něj pak mohli cílit takovou komunikaci, která ho nebude obtěžovat, ale naopak zajímat a bavit.

Moduly obohacující data produktů

Ne každá komunikace musí začínat zamyšlením nad tím, komu bychom tak co chtěli říct. Někdy naopak víme, že potřebujeme komunikovat (= prodat) konkrétní produkt, kategorii produktů nebo značku. Ať už kvůli tomu, že teď je “ten správný čas”, nebo kvůli tomu, že ve skladu na produkty začíná padat prach. Dosaďte si vlastní důvod…

Vsadíme se, že jich najdete mnoho. Stejně tak jako samotných produktů, které by rády měly své majitele. A proto je skvělé, že nic z toho nebudete muset dělat ručně. Zapněte vybraný modul a využívejte jeho benefity napříč kampaněmi.

  • Cenové skupiny / individuální ceny
  • Nejnavštěvovanější produkty
  • Nejprodávanější produkty
  • Sezónnost
  • Skladové zásoby
  • Skupiny produktů

Proč byste měli moduly chtít?

Zahltili jsme vás informacemi? To je dobře, máte totiž o čem přemýšlet. Úvodní úvaha je na tom všem to nejtěžší. Vy sami znáte svůj byznys nejlépe a měli byste mít možnost mu komunikaci přizpůsobit. Ne naopak. Proč se obírat o konkurenční výhodu znalosti produktového segmentu nebo zákaznického chování a snažit se komunikaci navléknout na běžně dostupné automatizace? Využijte Targito a jeho modulárnost. Využijte jak nástroj, tak tým specialistů, kteří vám pomohou využívat funkce naplno.


Chcete si poslechnout nezávaznou nabídku, jak by mohlo Targito zvýšit obrat i vašeho podnikání? Využijte kontaktní formulář níže nebo nám napište na obchod@targito.com. Rádi vám představíme nástroj a zdarma přihodíme pár tipů, jak může koncepční retenční marketing posunout vaše podnikání o další krok před konkurenci.