Již po několikáté jsme se měli možnost společně s našimi klienty zúčastnit soutěže Internet Effectiveness Awards (IEA). IEA je nejvýznamnější česká soutěž efektivity digitálních projektů, kterou pořádá Asociace dodavatelů internetových řešení. Přínosy jednotlivých digitálních projektů hodnotí odborná porota.

Do letošního 15. ročníku IEA jsme se přihlásili se dvěma projekty – “Automatizovaná ponákupní péče o zákazníka Ski a Bike centrum Radotín” a “Práce s daty u Groupe SEB”.

Porota IEA hodnotí efektivitu přihlášených projektů na základě jasně měřitelných čísel nebo splnění stanovených cílů. Přihlásit projekt lze v deseti kategoriích: Automotive, dopravní služby a logistika, Banky, pojišťovny, finance, Cestovní ruch a gastronomie, Energetika a průmyslové firmy, Spotřební a rychloobrátkové zboží, Zdraví a zdravotnictví IT, telekomunikace a média, Ekologie a zemědělství, Obchody, služby a řemesla, Státní a neziskový sektor, kultura.

Letošní ročník soutěže efektivity digitálních projektů Internet Effectiveness Awards vyvrcholil 24. listopadu slavnostním galavečerem. Na něm si zástupci umístěných projektů měli možnost převzít ocenění a zbytek večera využít ke sdílení zkušeností s dalšími účastníky a také k networkingu.

Během vyhlášení oceněných jsme byli vyzváni k převzetí ocenění hned dvakrát. S projektem “Automatizovaná ponákupní péče o zákazníka Ski a Bike centrum Radotín” jsme se spolu s naším klientem umístili na 2. místě a s projektem “Práce s daty u Groupe SEB” na 3. místě v kategorii IT, telekomunikace a média

Těchto ocenění si moc vážíme a věříme, že se nám s našimi klienty v příštích ročnících podaří dosáhnout minimálně podobného úspěchu.

Ski a Bike centrum Radotín | Automatizovaná ponákupní péče o zákazníka (2. místo)
Groupe SEB | Práce s daty (3. místo)

Váš tým Targito 🎯