V Targito se rádi posouváme dál, proto je pro nás důležitá zpětná vazba, a tak jsme se zeptali pana Radima Malchárka, marketingového ředitele společnosti ExaSoft.cz, proč si vybral právě nás a čím ho Targito oslovilo.

Jaké byly faktory pro výběr Targito?

Potřebovali jsme změnu. Léta jsme využívali Silverpop, nově Acoustic. Ten se ale přestal vyvíjet a byl technologicky pozadu za ostatními. Hledali jsme pro nás nové, to nejvhodnější řešení na trhu. Z hlediska ceny, možností a uživatelského rozhraní nakonec zvítězila platforma Targito. Líbila se nám i Komunita – vypadala živě a nadchla nás možnost učit se novým věcem na základě zkušeností dalších uživatelů.

Jak dlouho trvala implementace? Bylo to pro vás složité?

Několik málo týdnů a nebylo to nic složitého. Ze starého systému jsme museli exportovat data a nahrát je do Targito, nastavily se šablony a automatické kampaně. Nebyl žádný velký problém.

Jaké scénáře máte v plánu realizovat?

Tvorba automatizovaných kampaní, jejich možnosti a další kombinace různých scénářů byl jeden z důvodů, proč jsme k Targito přešli. Toto je přesně věc, ve které pro nás vidíme velký potenciál.

Kolik lidí má u vás na starosti emailing?

Celkem 3 lidé, ale vlastní tvorbu newsletterů má na starosti 1 člověk. Další dva pomáháme technicky a metodicky.

Jak zatím hodnotíte Targito ve srovnání s předchozím nástrojem? (Nemusíte konkrétně jmenovat).

Zatím spokojenost. Ve všech směrech. Co se týče předešlého nástroje, potřebuji rozlišit nástroj a agenturu. Nástroj byl velice omezený, ale s agenturou jsme byli spokojeni. Co se Targito týká, tak jsme zatím spokojeni s obojím.

Měli jste nějaké obavy před začátkem spolupráce?

Ty jsou vždy, šli jsme do neznámého. Ale tím, že jsme přecházeli z nástroje, který nám přestal vyhovovat, tak se dá říct, že jsme neměli co ztratit. Jen jsme doufali, že se to rozhodnutí vyplatí.

A vyplatilo?

Určitě ano.

Jak vypadal váš rozhodovací proces?

Dělali jsme výběrové řízení. Postavili jsme vedle sebe několik dostupných nástrojů a snažili se je srovnat ve všech možných aspektech – technická úroveň, možnosti, reference, samozřejmě cena a v neposlední řadě to, jak na nás působí lidé v dané společnosti.

Jaká jsou vaše očekávání?

Targito má mnohem více zkušeností, takže se těším, že nám je bude postupně předávat a že se v mailingu posuneme. A zatím to vypadá na dlouhodobou spolupráci.

Závěrem bychom rádi panu Malchárkovi poděkovali. Víme, že čas je v této uspěchané době drahou komoditou, proto si moc vážíme, že ho věnoval právě nám.