Stroj, který se vyplatí dát do pohybu

Srdcem pomyslného „stroje“ je zákazník a motorem data, která o něm máte. Zná odpovědi na otázky: co dělat s koncem zlaté éry PPC? Jak pracovat s marketingem v době ekonomické krize? Jak zajistit růst společnosti? Expanzí na nové trhy, zlepšením / zdražením produktu nebo snad reorganizací infrastruktury? Zná i odpověď na otázky:

Jak dopadne marketing, který se chová jako rytíř Don Quijote de la Mancha?

Marketing, který pořád dokola hledá nové zákazníky. Platí desítky korun za jednu návštěvu webu. Stovky korun za návštěvu jedné a té samé zvědavé osoby. A jeho rozpočet na boj s větrnými mlýny neustále roste. Expanzi pomáhá jen z krátkodobého hlediska a v rámci krize se škrtne jako první. Marketing, který je předurčený k porážce.

Každý se rád vrací do své oblíbené restaurace

Obsluha vás zná, usmívá se, jídlo je skvělé, vždy je plno a restauraci se daří. Podobně to funguje i ve světě e-commerce. Máte své zákazníky a šanci dopřát jim senzační gastronomický zážitek, doporučit z menu a užít si příjemný oběd nebo večeři.

Marketingové „perpetum mobile

Selský rozum jako v restauraci ovšem nestačí. Tady potřebujete hromadu dat, která vám napoví, jak se ke každé skupině zákazníků chovat. Jinými slovy, chcete automatizovanou komunikaci pro cestu každé své marketingové persony.

Stačí mít platformu, která umí pracovat s nekonečným množstvím dat a je jí jedno, jestli zrovna komunikuje skrze e-mail, messenger nebo SMS. Pomyslné „perpetuum mobile“ je tak na světě. Tečka.

Stroj, který se vyplatí dát do pohybu

Společnosti, které se to naučily dokáží díky komunikaci se stávajícími zákazníky generovat až 50 % svého obratu v rámci e-commerce. Návratnost investic do kampaní v nejednom případě přesahuje 600 %. Tyto společnosti jednoduše rostou díky svým zákazníkům. Jde o stroj, který se vyplatí dát do pohybu.

Váš tým Targito 🎯